Au început lucrările de consolidare și restaurare a bisericii

În  anul 2010, Consiliul Parohial a hotărât începerea demersurilor pentru întocmirea unei documentaţii, în vederea consolidării şi restaurării bisericii, precum şi a reamenajării incintei. Reamenajarea incintei va avea în vedere construirea unui corp anexă nou, pentru funcţiuni conexe: sală pentru cateheze, bibliotecă, centrală termică, spaţiu depozitare. De asemenea, vor fi amenajate trotuarele, spaţiul verde, scurgerile de ape pluviale, pantele, accesele principale, de serviciu, cât şi cele pentru persoanele cu handicap. Prioritare sunt însă intervenţiile structurale pentru consolidarea, restaurarea şi amenajarea bisericii. Au fost obţinute Autorizaţia de construire, Certificatul de urbanism şi toate avizele necesare demarării lucrărilor.În această toamnă au început lucrările, datorită unui sprijin financiar primit din partea Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti şi a Secretariatului de Stat pentru Culte.

 

[Vezi mai multe imagini]

Rugăm pe toţi creştinii care frecventează biserica noastră să ne sprijine în toată această perioadă, în primul rând printr-un efort comunitar de rugăciune, pentru a avea ajutor de la Domnul.

 

De asemenea, contribuţia financiară a fiecăruia dintre noi, oricât de mică ar fi, poate reprezenta un sprijin real pentru ca, în cel mai scurt timp, locul în care ne înfăţişăm cu toţii înaintea Domnului, cu bucuriile, neîmplinirile şi speranţele noastre, să fie consolidat, restaurat şi înfrumuseţat.

 

Donaţii pentru susţinerea lucrărilor pot fi făcute în fiecare duminică, după Sfânta Liturghie, sau în contul parohiei noastre, deschis la BANCPOST S.A., Sucursala Coşbuc: RO40BPOS74906904205RON04

 

Pentru susținerea parohiei noastre,
pot fi făcute donații în contul deschis la
Banca Comercială Română
RO51RNCB0069148788880001
BIC / SWIFT = RNCB RO BU
CUI 13137906